Workshops

Workshops

 

 

 

Jamahl Heljanan

Toen hij nog maar 3 jaar oud was leerde zijn vader hem al dansen. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat hij op zijn 10e door Lucia Marthas al werd uitgekozen voor de vooropleiding in Amsterdam. Dansen is uiteindelijk een groot deel van Jamahl zijn leven geworden. Zo danste hij al meerdere keren samen met So You Think You Can Dance winnaar Floris Bosveld, heeft hij opgetreden bij The Voice Kids Concerten en kwam hij in 2014 in de finale van Everybody Dance Now met zijn eigen opgerichte HipHop crew: The MajorZz.

 

Chantal de Boer

Chantal de Boer is al 2 jaar wereldkampioen HipHop en House, de winnares van Junior Dance 2015 (AVRO) en ze is voormalig Nederlands en Europees kampioen streetdance. In 2017 was ze 1 van de achtergrond danseressen van Dance Dance Dance NL en Dance Dance Dance UK (Engeland). Deed ze mee aan Circus Gerschtanowitz (SBS6) in 2017 en daarnaast heeft ze ook meegedaan met So You Think You Can Dance – The Next Generation, waar ze de halve finale wist te bereiken.

 

Chantal is een danseres met veel passie voor het dansen en is een veelzijdige danseres. De stijlen die ze beoefent zijn Hiphop, Modern, Ballet en Tapdansen.

 

Gianinni Semedo Moreira

Gianinni jureert met, onder andere Dan Karaty, vanaf 27 april 2018 het nieuwe dansprogramma Time to Dance op RTL 4. Voor het televisieprogramma en

de workshop-tour vliegt hij speciaal over vanuit Los Angeles, waar hij al 8 jaar woont en werkt op het hoogste niveau als danser en choreograaf.

 

Gianinni deed mee aan seizoen 1 van tv-programma So You Think You Can Dance. Na het programma is hij naar Amerika verhuisd om daar de markt te veroveren. Gianinni werkt en tourt met internationale supersterren zoals Lady Gaga, Rihanna, Shakira, Paula Abdul, Nicki Minaj. Tevens is hij 3 jaar lang op wereldtournee geweest met Cirque du Soleil's "Michael Jackson Immortal World Tour”.

 

Eén van de hoogtepunten van 2017 was zijn deelname aan de SuperBowl met Lady Gaga. Hierbij zagen ruim 118 miljoen kijkers Giannini schitteren op het grootste sportevenement ter wereld.

 

 

 

Iedereen mag meedoen met de workshops. Er zijn geen leeftijden aan verbonden en dansers die niet meedoen aan het IFKD mogen wel meedoen aan de workshops. Let op om bij de workshops te komen moet er wel entree worden betaald tot het evenement. Dansers die meedoen met de wedstrijd kunnen met hun entreebwezijs naar binnen.

 

Het programma van de workshops is al volgt:

13.00 - 14.00 uur | Chantal de Boer

16.00 - 17.00 uur | Jamahl Heljanan

19.00 - 20.00 uur | Gianinni Semedo Moreira

 

Kosten voor de workshops zijn 20 euro per persoon (Dit is voor alle drie de workshops en inclusief GRATIS IFKD T-shirt). Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ifkd.nl.

Betaling kan tijdens het IFKD.

Het IFKD wordt georganiseerd door: